shtroje per ngrenje 'my fusion' 22606252

6.99 €

Përshkrimi

Matja e re My Fussion eshte e ngurte dhe e kthyeshme,me nje logo te ndihmes Guzzini ne njeren nga dy anet.Shume elegante e holle per tu prekur,por me te gjitha perfitimet e bera nga materiali akrilik,I cili nuk thith lengjet dhe yndyrat,dhe lahet lehtesishte.Me ngjyre Pink