enë për biskota 21250165

14.99 €

Përshkrimi

Guzzini ka transformuar nje Tas ne nje biskote te thjeshte,per ruajtjen e biskotave,fale kontributit te projektuesit Angeleti Ruzza.E realizur ne material plastik,eshte rezistente dhe madheshtore.Ngjyre te Kuqe