gota për liker ( 4 copë ). koleksioni: polka pz 18.kapaciteti: 70ml. dimensionet( lartësia: 16cm, gjerësia: 6cm)

29.99 €

Përshkrimi

Me shkëlqimin metalik të punuar me dorë, këto gota luksoze të verës menjëherë futin magji në çdo mjedis. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.