filxhane ekspreso( 2 cope )

6.99 €

Përshkrimi

Artikujt ne setin e 2 kupave ekspress,te dizajnuara nga Angeleti Ruzza,kane nje trup te mire porcelani,te bardhe te pershendetur dhe nje doreze plastike me dy ton qe nxjerr ne pah qartesine e ngjyrave.Trashesia e konsiderueshme lehtesohet nga nje seksion