pjate frutash " dish holly "29970381

4.99 €

Përshkrimi

Pllaka prej porcelani te dekoruara me dore te krijuara duke perdoruar tekniken nen llak per ngjyrat qe jane gjithemone te ndritshme dhe te pashlyeshme.Dimenzionet 27.5 Cm.Ngjyre te bardhe ne te kaltert.