peceta per femije 'bimbi' 22606652

2.99 €

Përshkrimi

Peceta per femije me karaktere te ndryshme vizatimore.Sherbejne per ngrenjen e ushqimit.Me mbishkrimin Hello,si dhe me ngjyra te ndryshme