gota të vodkës ( 6 copë ). koleksioni: paddle px. kapaciteti: 70ml. dimensionet: ( lartësia: 10cm, gjerësia: 40cm, gjatësia: 9cm)

44.99 €

Përshkrimi

Dizajnuar për të shtuar argëtim. Punim nga druri me burim të qëndrueshëm, mbajtësi ka gjashtë pëlhura të hartuara posaçërisht për të vendosur në mënyrë të sigurt gotat e vodkës për t'u shërbyer. Qelqi mund të pastrohet në enëlarëse. Ne ju rekomandojmë një cikël të temperaturës së ulët dhe një larje të butë.

Mirëmbajtja

Pastroni drurin apo mbajtësin me një furçë të butë ose me një leckë të lagur. Mos e leni të zhytur në ujë ose vendosni në enëlarëse. Lejo të thahet natyrshëm.