mbajtes i akullit

24.99 €

Përshkrimi

Kjo kove e cmuar dhe e gjalle e akullit te dyfishte me forme topi do te ruaje akullin per nje kohe te gjate.Me kombinimin e ngjyrave,eshte nje element me te vertete unik qe kombinon bukurine dhe funksionin.Perfshine germuesit e akullit