mbajtes pecetash

14.99 €

Përshkrimi

Roller per mbajtjen e pecetave.Shtypni per te bllokuar rrotullen e letres dhe te hiqni nje flete te vetme me lehtesi.I dobishem dhe lehtesishte I levizeshem.Ngjyre te kuqe