mbajtes pecetash

14.99 €

Përshkrimi

Roller per mbajtjen e pecetave.Shtypni per te bllokuar rrotullen e letres dhe te hiqni nje flete te vetme me lehtesi.i dobishem dhe lehtesishte i levizeshem.Ngjyre te verdhe.