gota të verës x 4 koleksioni: polka pz09 kapaciteti: 400ml, lartësia: 20.5cm, gjerësia: 9cm

55.00 €

Përshkrimi

Me shkëlqimin metalik të punuar me dorë, këto gota luksoze të verës menjëherë futin magji në çdo mjedis. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.