shtroje per ngrenje

6.99 €

Përshkrimi

Matja e re My Fussion eshte e ngurte dhe e kthyeshme,me nje logo te ndihmes Guzzini ne njeren nga dy anet.Shume elegante e holle per tu prekur,por me te gjitha perfitimet e bera nga materiali akrilik,i cili nuk thith lengjet dhe yndyrat,dhe lahet lehtesishte.