mbajtes gjemi 1 kg 'latina' 27411916

22.99 €

Përshkrimi

Vaska ovale 1kg.Me nje ene te qarte dhe nje kapak plastike me theks te Kromit qe mundeson te duken perfekte ne qdo interior