ene per sherbim sallate

9.99 €

Përshkrimi

Keto servera per sherbimin e sallates jane te dizajnuara bukur dhe funksionale.Ato jane te mjaftueshme per tu perdorur me qdo lloj sallate.Ngjyre te kaltert