mbajtes i shisheve te veres 12cm tiffany 22580092

5.99 €

Përshkrimi

Nje kove chuller per servime,mbret i padiskutueshem i tyezes ne festime,ovale per te akomuduar dy shishe vere.Darka dhe festimet jane rastet me te mira per ta treguar kete objekt funksional dhe elegant.