filxhan per ekspreso ( 2 cope)

14.99 €

Përshkrimi

Koleksioni i tryezes Grace nga Pio dhe Gito Goso eshte destinuar per te gjitha tavolinat e atyre qe duan te rrethohen me bukuri dhe magjepsje qdo dite.Sherbejne per sherbimin e sallates. G CM