set gota për vodka- koleksioni: polka pl39 kapaciteti: 60ml . dimensioni : (gjatësia: 19cm, gjerësia: 20.5cm)

84.99 €

Përshkrimi

Çdo gotë është e punuar në dorë në lustra metalike të ndryshme. Druri prej ahut me dorezë në pjesë qendrore jep stil për të shërbyer.

Mirëmbajtja

Pastohen në ujë të ngrohtë me shampon dhe të thatn me një leckë të butë. Pastroni drurin me një furçë të butë ose me një leckë të lagur. Mos e leni të zhytur në ujë ose vendosni në enëlarëse. Lejo të thahet natyrshëm.