organizator kuzhine "tidy&clean" 29040084

19.99 €

Përshkrimi

Kuzhina "Tidy& Clean" eshte nje organizator lavamani me nje dizajne modern dhe kompakt prane lavamanit.Mjet i persosur per organizimin e zones se lavamanit.Ngjyre te bardhe dhe kuqe