pjate supe 29970123

5.99 €

Përshkrimi

Pllake e porcelanit e dekoruar me dore,per sherbimin e supes,te krijuara duke perdorur tekniken nen llak per ngjyrat qe jane gjithemone te ndritshme dhe te pashlyeshme.Ngjyre te Kuqe