set gota për vodka ( 4 copë ) -koleksioni: polka pl37. kapaciteti: 60ml. dimensionet: (gjatësia: 6.5cm, gjerësia: 4.5cm)

29.99 €

Përshkrimi

Elegant dhe me stil të veçant, këto gota janë ideale për zbavitjen. Pastrohen në ujë të ngrohtë me shampon dhe të thahen me një leckë të butë. Mos e përdorni në mikrovalë.