pjate supe 29970181

5.99 €

Përshkrimi

Pllake te porcelanit per sherbimin e supes,te pikturuar me dore,te krijuara duke perdorur tekniken nen llak per ngjyrat qe jane gjithemone te ndritshme dhe te pashlyeshme.Ngjyre te Pembe