pjate supe 29970192

7.99 €

Përshkrimi

Pllake te porcelanit per sherbimin e sups,te pikturuar me dore,te krijuara duke perdorur tekniken nen llak per ngjyrat qe jane gjithemone te ndritshme dhe te pashlyeshme.Ngjyre te Portokallt