spin and drain guzzini red 29250055

14.99 €

Përshkrimi

Spin & Drain eshte nje produkte inovativ dhe shume qellime.Nje tas me nje kolektor te vendosur per larjen,kullimin,sherbimin dhe nese eshte e nevojshme edhe shkrirjen e ushqimeve.Me nje sistem te veqant Spin,perdor forcen e gravitetit per te pershpejtuar detyrat e kuzhines.Ngjyre te Kuqe