mbajtes pecetash

16.99 €

Përshkrimi

Mbajtes per Peceta te ndryshme.Fale qendrueshmerise se qendrueshme ne kater kembet ne te cilat mbeshtetet,ruan hapesiren,sepse ajo merr ate qe i duhet vertikalishte dhe eshte terheqese me efektin vizuel.