gota çaji me tablla ( 2 copë ). koleksioni: bangle bn .kapaciteti: 0.25l. dimensionet: (lartësia: 7.5cm, gjerësia: 16cm)

54.99 €

Përshkrimi

Pikturuar me dorë në mes të dy lustrave të hollë të ylbertë, detajet e artë lineare të secilës filxhan frymëzuar nga forma e një kyçi të lëmuar. Mos e përdorni në mikrovalë

Mirëmbajtja

Pastrohen në ujë të ngrohtë me shampon dhe thahen me një leckë të butë.