mbajtes i rremojsave

22.99 €

Përshkrimi

Me linja te lehta dhe te buta,bombol me vrime nxjerrese Guzzini eshte nje produkt funksional per tavolinat me te rafinuara.Baza e kromit e perkryer,per pastertine dhe trashesine e kontenjerit,e ben kete artikull unik dhe te veqant.Sherben per vendosjen e rremojseve per dhembe