ene per fruta

14.99 €

Përshkrimi

Tabaka e mesme drejtekendeshe eshte e pajisur me kembe mbeshtetese per stabilitet te shtuar-perveq kesaj mundeson qe drita te filterohet nga poshte per te krijuar nje nderveprim evokues midis drites dhe erresires.Dimensionet e saj rrisin shkathtesine e perdorimit te produktit dhe e bejne ate nje ide te shkelqyer dhurate.