gotë për uiski ( 2 copë ). koleksioni: bar br kapaciteti: 275ml. dimensionet : (lartësia: 10cm, gjerësia: 9cm)

24.99 €

Përshkrimi

Dhuratë e duhur, pse jo edhe për shtëpinë tuaj. Punë dore dhe dizajn klasik. Të përshtatshme për të gjitha rastet.

Mirëmbajtja

Pastorhen në ujë të ngrohtë me shampon dhe të thahen me një leckë të butë.