gote qelqi ( 2 cope)

9.99 €

Përshkrimi

Qelq i bute per pije,qe paraqet linja te rregullta dhe nje aplikim te veqante te ngjyres se portokallt me ngjyre qelqi,do ta beje tavolinen tuaj te perditshme te veqant.Kapaciteti 420 cc