gote qelqi ( 2 cope)

9.99 €

Përshkrimi

Qelq i bute per pije,qe paraqet linja te rregullta dhe nje aplikim i veqante i ngjyres se kuqe me ngjyre qelqi,do ta beje tavolinen tuaj te perditshme te veqante .Kapaciteti 420 cc