luge per servim sallate ( 2 cope)

9.99 €

Përshkrimi

2 Luge per servimin e sallates,me madhesi 27 CM.Koleksioni Vintage.Projektuesi:Guzzini Lab.Material:San dhe Ngjyra:Gri