filxhanë me tablla ( 4 copë ). koleksioni: polka pl28 kapaciteti: 100ml. dimensionet : (lartësia: 7.3cm, gjerësia: 11cm)

59.99 €

Përshkrimi

Punim dore me katër ngjyra metalike të ndryshme, këto gota dhe tablla të ekspresove shtojnë një prekje të magjepsjes së sofistikuar. Mos e përdorni në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Të pastrohen në ujë të ngrohtë me shampon dhe të thahen me një leckë të butë.