gota qelqi ( 2 cope)

9.99 €

Përshkrimi

2 Gota te qelqit te bute per pije,qe paraqet linja te rregullta dhe nje aplikim te veqant te ngjyrave te ndryshme do ta beje tavolinen tuaj te perditshme te veqant.Kapaciteti 420 CC