lugë druri. koleksioni tai .madhësia: 19cm

0.99 €

Përshkrimi

Bambum Tai do të mbrojë dhëmbët tuaj. Me Tai, ju mund të konsumoni ushqimet tuaja duke ruajtur të gjithë aromën dhe vitaminat pa prekur metalet.