rrahes per veze

7.99 €

Përshkrimi

Rrahes vezesh me material akrilik te bardhe.Me harqe te zgjatura te bera me fije plastike.Paisje e qmuar per te pergaditur embelsira,pudinga,kremera dhe brume te te gjitha llojeve.Material plastik kunder gervishtjes