brushë për toalet galzone - (zeze) 202101

9.99 €

Përshkrimi

Gama e produkteve Bath te Calzone jane te bukura ne dispozicion me ngjyra te bukura qe ndjekin trendet aktuale.Bere nga Gresi me perfundimin me shkelqim te ngjyres se Zeze.Brush per toalet nga Porcelani.Me madhesi 37.5 cm dhe diameter 9.5 cm