mbajtes për sapun (zeze) 781004

7.99 €

Përshkrimi

Per ata qe u pelqejne gjerat e thjeshta ne jete.Keto dispenser ( mbajtese ) sapuni jane te lehta ne sy dhe shfaqin nje dizajne te thjeshte dhe modern.Ngjyre e Zeze