mbajtes për sapun acacia wood - zeze 262423

9.99 €

Përshkrimi

Dispenser ( mbajtës ) për sapun.Materiali Keramik. Me pompe shtypëse për dalje të sapunit të lëngeshëm.Material porcelani dhe fundin nga druri Akacia.Ngjyrë të Zezë