mbajtes për sapun acacia wood -bardhe 262403

9.99 €

Përshkrimi

Dispenser ( mbajtës ) për Sapun nga druri Acacia.Përbehet nga porcelani ngjyrë të bardhë dhe pjesa fundore nga druri Acacia me ngjyrë të kaftë.