mbajtes për sapun acacia wood -bardhe262413

9.99 €

Përshkrimi

Dispenser ( mbajtës ) për sapun.Materiali Keramik.Me pompë shtypëse për dalje të sapunit të lëngshëm.Material porcelani dhe fundin nga druri Akacia.Ngjyrë të Bardhë