mbajtës për brushë të dhëmbëve (zeze) 37105

11.99 €

Përshkrimi

Mbajtes per brushe te dhembeve nga porcelani, me ngjyra bardhe dhe zi.Ju mund te vendosni brushat e juaja dhe te organizoni banjon tuaj.