mbajtës për brushë të dhëmbëve (kaltert) 362001

11.99 €

Përshkrimi

Mbajtes per brushe te dhembeve nga porcelani,me ngjyra bardhe dhe kaltert.Ju mund ti vendosni brushat e juaja dhe te organizoni banjon tuaj.