mbajtës për brushë të dhëmbëve (krem) 341019

10.99 €

Përshkrimi

Me mure te trasha , te pershtatshme dhe me stil, kupa per vendosjen e furqave te dhembeve eshte bere nga Porcelani.I vendosur ne Lavaman ose ne kabinetin e banjos turi I dizajnimit permbush te gjitha kriteret vizuale dhe praktike.Me ngjyre te kremt.