mbajtës për brushë të dhëmbëve (bardhe) 371052

10.99 €

Përshkrimi

Me mure te trasha, te pershtatshme dhe me stil, kupa per vendosjen e dhembeve eshte bere nga Porcelani. I vedosur ne Lavaman ose ne kabinetin e banjos turi I dizajnimit permbush te gjitha kriteret vizuale dhe praktike.Me ngjyre te Bardhe.