enë për meze. koleksioni lungo .dimensionet: (9x9x4cm)

2.85 €

Përshkrimi

Me formën e veçant, katror dhe modern, do të jetë aksesori i duhur në shërbimin tuaj, nëse dëshironi që ju do ta përdorni atë në tryezen tuaj.