mbajtës për brushë të dhëmbëve 352014

14.99 €

Përshkrimi

Per ata qe u pelqejne gjerat e thjeshta ne jete. Ketombajtes per brushe te ( mbajtese ) sapuni jane te lehta ne sy dhe shfaqin nje dizajne te thjeshte dhe modern.Ngjyre Kremi