mbajtës për brushë të dhëmbëve- acacia wood - 262412

8.99 €

Përshkrimi

Paisje per mbajtjen e brushave te dhembeve.Me perberje porcelani dhe fundin nga druri Akacie.Ngjyra e bardhe dhe e Drurit Kafe