mbajtës për brushë të dhëmbëve acacia wood - zeze 262422

8.99 €

Përshkrimi

Paisje per mbajtjen e brushave te dhembeve.Me perberje porcelani dhe fundin nga druri Akacie.Ngjyra e Zeze.