mbajtës për brushë të dhëmbëve -garden for brushes 861409

12.99 €

Përshkrimi

Me hijesine e saj te thjeshte,kupa Soft per furqen e dhembeve ploteson te gjitha kerkesat .Dizajni dinjitoz me detaje fisnike qe rrit qdo banje moderne dhe me stil. Trajtimi i aksesoreve te banjos eshte i lehte dhe praktik.