mbajtës për brushë të dhëmbëve nostalgia - bardhe 351063

8.99 €

Përshkrimi

Paisje per mbajtjen e brushave te dhembeve Nostalgia.Ngjyre te bardhe.Zona Danimarke harton transformimin e veglave dhe mjeteve te perditshme ne aksesore elegant qe do te krenohen me vendin ne kuzhine ose banjon tuaj.